Selskabslokaler til enhver fest

Skal du fejre fødselsdag, firmafest, reception, konfirmation eller lignende, kan vi hos Ulfborg Gæstgivergaard tilbyde selskabslokaler samt en kyndig og professionel rådgivning omkring mad og drikke til det pågældende arrangement.

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte en komplet fest bestående af mad og drikke samt underholdning og musik.

Vi har festlokaler til store og små fester

Uanset om der skal afholdes et større eller mindre arrangement, er der selskabslokaler i den helt rette størrelse at finde hos Gæstgivergaarden i Ulfborg nær Holstebro i Vestjylland.

Vi har selskabslokaler til ethvert behov og kan naturligvis også hjælpe netop jer med at skabe de helt rigtige rammer for en god og vellykket fest.

Stor erfaring indenfor selskabslokaler

Når der skal bookes selskabslokaler, kan det altid være en rigtig god idé at rådføre sig med erfarne folk, der kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til ens arrangement.

Vi hjælper gerne med at skræddersy en løsning der matcher til netop jeres arrangement og sørger for, at I får en komplet fest, der passer til netop jeres behov med mad og drikke, underholdning, musik og ikke mindst de rette selskabslokaler.

Igennem tiden har vi hjulpet en lang række mennesker med planlægning af både store såvel som små arrangementer. Derfor er vi et godt kort at have på hånden, hvis du står og skal have fundet selskabslokaler til jeres kommende arrangement.

​​

​Ring og hør mere om selskabslokaler i dag

Ønsker du at høre mere omkring muligheden for at leje selskabslokaler hos Ulfborg Gæstgivergaard, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe os op for yderligere information.

Vi kan altid kontaktes telefonisk på 97 49 17 77 eller du kan sende en besked via vores kontaktformular nedenfor, hvor vi vil vende retur med et tilbud på din forespørgsel.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Maden er helt i top. Og vinen med"


Jens-Frederik Krag

"Dejligt ophold, gode fungerende værelser, dejligt imødekommende personale og helt fantastisk mad skønt sted som evt. udgangspunkt for oplevelser i Vestjylland - kommer gerne igen"


Lone Knudsen

"Dejlig mad og venlig personale med glimt i øjet."


Bodil Krager

"Hele opholdet levede op til det lovede. Venlig betjening, dejlig mad og hjælpsom personale"


Lone Lietzen Jensen

"Rigtig god betjening, dejlig mad og fint værelse!"


Connie Fordsmand

Det siger vores kunder

Anmeldelser​

​​Ulfborg Gæstgivergaard kro & hotel blev opført i 1878. Vi er geografisk placeret nær Holstebro i Vestjylland og fungerer den dag i dag både som hotel og kro for vores mange gæster, der hvert år aflægger os et besøg. Få et godt hotelophold.

Åbningstider​    

Mandag – Fredag

Åbent fra: 17.00

Køkkenet:

Lukker: 19.30

smiley

Kontaktoplysninger

Ulfborg Gæstgivergaard

Bredgade 1, 6990 Ulfborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 97 49 17 77

E-mail: ulfborggaestgivergaard@gmail.com