​Mad ud af huset til fest og selskaber

Hos Ulfborg Gæstgivergaard tilbyder vi mad ud af huset i Holstebro samt Vestjylland. Vi har et spændende og alsidigt menukort, hvor der vil være række forskellige velsmagende retter at vælge imellem. Vi tilbyder udbringning af mad, brunch ud af huset og meget mere.

​Vi kan hjælpe med tilberedning af mad ud af huset til et hav af forskellige arrangementer – både store som små.​

Vi leverer mad ud af huset til store og små arrangementer

​Vi tilbyder både mad ud af huset til store såvel som små arrangementer, og der vil altid være mulighed for at få en hjælpende hånd med madlavningen til netop dit arrangement. 

Vi har i tidens løb serveret mad ud af huset til et hav af forskellige arrangementer og er naturligvis også meget gerne behjælpelige med mad ud af huset, for netop at hjælpe dig.

Vores mad ud af huset laves på ​gode råvarer

Hos Ulfborg Gæstgivergaard bruger vi kun de bedste råvarer i forbindelse med mad ud af huset for at sikre dig den størst mulige smagsoplevelse.

Vi lægger nemlig stor vægt på kvaliteten af den mad, der vil blive serveret for dig og dine gæster. 

Ring og bestil mad ud af huset i dag

Vil du gerne bestille catering til din næste fest, eller har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 49 17 77

Vi hjælper gerne med en skræddersyet løsning, der matcher netop jeres ønsker og behov, når I vælger mad ud af huset. Nedenunder kan I se vores brede udvalg af forretter, hovedretter, desserter, natmad med mere. 

"Maden er helt i top. Og vinen med"


Jens-Frederik Krag

"Dejligt ophold, gode fungerende værelser, dejligt imødekommende personale og helt fantastisk mad skønt sted som evt. udgangspunkt for oplevelser i Vestjylland - kommer gerne igen"


Lone Knudsen

"Dejlig mad og venlig personale med glimt i øjet."


Bodil Krager

"Hele opholdet levede op til det lovede. Venlig betjening, dejlig mad og hjælpsom personale"


Lone Lietzen Jensen

"Rigtig god betjening, dejlig mad og fint værelse!"


Connie Fordsmand

Det siger vores kunder

Anmeldelser​

​​Ulfborg Gæstgivergaard kro & hotel blev opført i 1878. Vi er geografisk placeret nær Holstebro i Vestjylland og fungerer den dag i dag både som hotel og kro for vores mange gæster, der hvert år aflægger os et besøg. Få et godt hotelophold.

Åbningstider​    

Mandag – Fredag

Åbent fra: 17.00

Køkkenet:

Lukker: 19.30

smiley

Kontaktoplysninger

Ulfborg Gæstgivergaard

Bredgade 1, 6990 Ulfborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 97 49 17 77

E-mail: ulfborggaestgivergaard@gmail.com